top of page
Etsi

Unelmien täyttymys – nimeäni kantava tv-sarja alkaa AlfaTV:llä 5.5.2021 klo 18

Kuluva vuosi on minulle monin tavoin merkittävä – todellinen juhlavuosi. Täytän syyskuussa 70 vuotta ja ensimmäisen kirjani, Virtahepo olohuoneessa, julkaisemisesta on kulunut kolmekymmentä vuotta. AlfaTV:llä toukokuun alussa alkava LÄSNÄ - Tommy Hellsten -televisiosarja on osa juhlavuoden juhlintaa.
Oma tv-ohjelma on ollut unelmani jo vuosia. Olen syvästi kiitollinen siitä, että se nyt toteutuu. Alussa olin myös kauhuissani: osaanko, riitänkö, uskallanko vain olla oma itseni yrittämättä mitään? Nyt se pelko on selätetty ja huomaan jotenkin viihtyväni uudessa roolissani.


Toivon AlfaTV:n taiteellisen johtajan Timo Suomen tavoin, että sarja auttaisi ihmisiä pysähtymään elämän tärkeimpien ja syvimpien asioiden äärelle. Erityisesti näinä aikoina toivon valaminen ihmisten sydämiin ja uskon luominen huomiseen on oleellista. Toivomme ohjelman olevan katsojille kuin lämmin auringonpaiste kylmän talven jälkeen.


Olen yli 40 vuotta ihmetellyt ammatikseen ihmistä, elämää, itseäni ja sitä Kaikkein Korkeinta. Ihmettely on poikinut kolmekymmentä kirjaa, tuhansia luentoja, kymmeniätuhansia kohtaamisia sekä nelivuotisen Ihminen tavattavissa -koulutusohjelman. Näiden neljänkymmenen vuoden aikana on syntynyt myös filosofia, tapa katsoa maailmaa, elämää ja ihmistä.


Kaiken keskellä ja keskeltä on syntynyt ihmiskuva, jonka voiman ja todenperäisyyden olen nähnyt ja testannut vuosien kuluessa. Se saa nyt ilokseni aiempaa suuremman alustan tavoittaakseen enemmän ihmisiä. Odotan innolla, mitä ohjelma katsojissa herättää.


Osana juhlavuotta ilmestyy myös uusin kirjani ”Virtahepo makuuhuoneessa, miksi rakastaa voi vain vapaudessa”. Tampere-talon juhlatilaisuuden aika on sitten ensi keväänä. Kaikesta tästä tunnen syvää kiitollisuutta.


Ihmisyyden vaaliminen on mielestäni aina ajankohtaista

Siksi kutsuin nyt alkavaan sarjaani harvemmin muissa medioissa esiintyviä vieraita, jotka laillani haluavat pysähtyä syvempään ajatteluun ja keskusteluun kuin perinteisessä viihdeohjelmassa. Moni vieraista kertoi minulle kieltäytyvänsä nykyään julkisista esiintymisistä mediassa. He lähtivät kuitenkin mukaan kuultuaan mistä keskusteluohjelmassani on kyse ja kokivat, että tällaisella konseptilla on merkitystä.


Näen, että pandemian aikana meille varsin vahvasti tarjotaan mahdollisuutta pysähtyä, hidastaa ja hiljentyä syvempien arvojen ääreen. Maailmamme kaipaa uutta syvyyttä, uutta merkitystä. Nyt on oikea hetki kysyä, mitä me ihmisinä aidosti tarvitsemme, sekä yksilöinä että kulttuurina.


Tavoittelen ohjelmalta ennen kaikkea syvyyttä, haavoittuvuutta ja aitoa ihmisyyttä sekä teeskentelemättömyyttä – läsnäolon tilaa. Toivottavasti onnistun. Tulethan kanavalle!


Juhlavuoden tapahtumia voit seurata sivuilta: Juhlavuosi ja Ajankohtaista.
293 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page