top of page

Ab WisdomHouse Oy

WisdomHouse on pieni kahden hengen yritys, jonka kotipaikka on Porvoo. Tommy Hellstenin lisäksi yrityksessä toimii Annika Vilkki, joka vastaa hallinnosta ja markkinoinnista.

Tommyllä on terapiavastaanotto sekä Porvoossa että Helsingissä. Terapiapalvelujen lisäksi meiltä voi tilata konsultaatioita, luentoja, koulutusta ja työnohjausta. Toimimme läheisessä yhteistyössä Ihminen tavattavissa -ohjelman kanssa, jossa Tommy toimii säännöllisesti luennoitsijana. Ihminen tavattavissa -ohjelma on Tommyn vuonna 2007 perustama. Ohjelman sisällöstä saa hyvän kuvan sen kotisivuilta www.ihminentavattavissa.fi

IMG_4992.jpg

Tommy on toteuttanut retriittejä muun muassa Sveitsissä ja Kreikassa. Viimeisin aluevaltaus on Nurmeksen Bombassa tapahtuva talviretriitti. Lisäksi on kerran kuussa Helsingissä sykähtävä Dialogi-ilta, joka kokoaa yhteen pienen ryhmän ihmisiä syvien elämänkysymysten äärelle.

 

Kaikkien tuotteiden pohjana ovat Tommyn kirjoittamat kirjat, joita on lähes kolmekymmentä ja joita on julkaistu viidessätoista maassa. Näiden kirjojen pohjalta on syntynyt kaikki mitä yrityksessä tapahtuu. 

 

Koetamme olla yrityksenä hereillä ja kuunnella mitä tämä maailma tarvitsee ja olla ketteriä keksimään uusia tapoja luoda ja edistää hyvinvointia. Kaikkien tuotteiden pohjana on kuitenkin yksi pyrkimys: synnyttää tietoisuutta ja sitä kautta vapauttaa ihmisen elämään. Yrityksen motto onkin: 

 

TIETOISUUS LUO VAPAUTTA

bottom of page