WisdomHouse on pieni kolmen hengen yritys, jonka kotipaikka on Porvoo. Tommy Hellstenin lisäksi yrityksessä assistenttina toimii Tanja Alatalo, joka vastaa taloudesta ja hallinnosta sekä Annika Vilkki, joka vastaa Tommy Hellstenin Juhlavuoden viestinnästä ja markkinoinnista. Tommyllä on terapiavastaanotto Porvoossa ja Helsingissä. Terapiapalvelujen lisäksi meiltä voi tilata konsultaatioita, luentoja, koulutusta ja työnohjausta.

 

Toimimme läheisessä yhteistyössä Ihminen tavattavissa -ohjelman kanssa, jossa Tommy toimii säännöllisesti luennoitsijana. Ihminen tavattavissa -ohjelma on Tommyn vuonna 2007 perustama. Ohjelman sisällöstä saa hyvän kuvan sen kotisivuilta www.ihminentavattavissa.fi

Ab WisdomHouse Oy

Ab WisdomHouse Oy

Jokikatu 17 A 2
06100 PORVOO

Y-tunnus 3003540-7

Ota yhteyttä!

Tommy Hellsten

terapeutti, mentor, kirjailija, luennoitsija, kouluttaja, diplomi-ihmettelijä

Facebook ja Twitter

Tanja Alatalo

assistentti, talous ja hallinto

tanja.alatalo@wisdomhouse.fi

+358 41 317 0572

(Tavoitettavissa maanantaisin ja keskiviikkoisin.)

Annika Vilkki

projektijohtaja, Tommy Hellsten Juhlavuoden viestintä ja markkinointi

annika.vilkki@wisdomhouse.fi

+358 44 711 1403

Lähetä viestiä!

Kiitos! Viestisi on vastaanotettu. Palaamme mahdollisimman pian asiaan.

IMG_5163.JPG

"

Olen toteuttanut retriittejä muun muassa Sveitsissä ja Kreikassa. Viimeisin aluevaltaus oli Nurmeksen Bombassa talviretriitti. Lisäksi kerran kuussa Helsingissä on ollut sykähtävä Dialogi-ilta, joka on koonnut yhteen pienen ryhmän ihmisiä syvien elämänkysymysten äärelle. Kaiken tekemisemme pohjana ovat kirjoittamani kirjat, joita on jo kolmekymmentä julkaistuna  viidessätoista maassa. 

 

Koetamme olla yrityksenä hereillä ja kuunnella mitä tämä maailma tarvitsee ja olla ketteriä keksimään uusia tapoja luoda ja edistää hyvinvointia. Kaiken pohjana on kuitenkin yksi pyrkimys: synnyttää tietoisuutta ja sitä kautta vapauttaa ihminen elämään. Yrityksemme motto onkin – tietoisuus luo vapautta.

HUOM! Olemme lomalla 1.8.21 asti!