top of page
TH_kuvabanneri_1920x1080pix.jpg

VIETÄMME JUHLAVUOTTA

JUHLAVUODEN TEEMANA IHMISYYS

Tommy Hellstenin ensimmäisen kirjan ´Virtahepo olohuoneessa´ -julkaisusta on kulunut 30 vuotta. Lisäksi Tommy juhlii syyskuussa 70-vuotista elämänpolkuaan.

Jo kolmekymmentä vuotta Tommy on toiminut tuhansille suomalaisille opastajana ja sanoittajana ihmisyyden matkalla. On aika juhlia tehtyä työtä yhdessä kaikkien matkalla olleiden ja edelleen olevien kanssa.

 

Juhlavuosi näkyy toukokuusta 2021 eteenpäin monissa eri medioissa. Olet lämpimästi tervetullut matkaan.

Juhlavuoden teema
TH_kuvabanneri_1920x1080pix.jpg

SYVÄLLISESTI IHMISYYDEN ÄÄRELLÄ

TV_sarjan_vieraslista.png
TV-sarja 1

Läsnä Tommy Hellsten -TV-sarja syvällisten keskustelujen ystävälle 

Laajalti tunnettu ja luettu kirjailija, uraauurtava terapeutti sekä diplomi-ihmettelijä juhlii tänä vuonna 30-vuotista kirjailijan taivaltaan ja 70-vuotista elämänpolkuaan myös uudella TV-sarjalla.

 

AlfaTV:n ohjelmasarjassa Tommy keskustelee kotonaan Porvoossa aina yhden mielenkiintoisen, paljon elämää nähneen ja kokeneen vieraan kanssa elämän suurista ja pienistä kysymyksistä. Niistä, joihin ei ole yksinkertaisia vastauksia – tai joihin keskustelun kautta löytyy jopa useita. 

 

Tommy kanssa keskustelemaan saapuvat Eija-Riitta Korhola, Jari Sarasvuo, Keijo Leppänen, Maria Kalaniemi, Niklas Hagman, Laura Voutilainen, Eero Milonoff, Antti Pennanen, Joel Hallikainen, Mari Leppänen, Timo Soini, Maria Drockila ja Mathias Hellsten.

TV-sarjan esittely
Jakso 1
Tv-sarjan esittelyvideo
bottom of page